Sinä olet täällä:

Tietosuojalauseke

VIIMEINEN PÄIVITYS: 14. helmikuuta 2022

Dastomize, Inc. (Dastomize, ""we," ja tai "us) arvostaa niiden henkilöiden yksityisyyttä, jotka käyttävät verkkosivustoamme ja niihin liittyviä tuotteita ja palveluita, jotka linkittävät tähän tietosuojakäytäntöön ("Tietosuojalauseke) (yhdessä "palvelu”). Tämä tietosuojakäytäntö selittää, kuinka keräämme, käytämme ja jaamme tietoja Palvelumme käyttäjiltä ("te”). Käyttämällä palveluamme hyväksyt tässä tietosuojakäytännössä kuvatun keräämisen, käytön, paljastamisen ja menettelyt.

Tiedot, joita keräämme

Saatamme kerätä erilaisia ​​tietoja sinusta tai laitteistasi eri lähteistä, kuten alla on kuvattu.

Tiedot, jotka annat meille

Rekisteröinti. Kun rekisteröit tilin käyttääksesi tiettyjä tuotteitamme tai palveluitamme, voimme pyytää tietoja, kuten sähköpostiosoitteesi.

Omat tallenteet. Kun käytät Palvelumme osaa, joka on suunniteltu mahdollistamaan tallenteiden luominen verkkosivustoilla suorittamistasi toiminnoista, keräämme kyseiset tallenteet, mukaan lukien näissä tallennuksissa kuvatun sisällön, tiedot ja materiaalit.

Viestintää. Jos otat meihin yhteyttä suoraan, saatamme saada sinusta lisätietoja. Jos esimerkiksi lähetät sähköpostia tukitiimillemme, saamme tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, viestisi sisällön, kaikki meille lähettämäsi liitteet ja kaikki muut antamasi tiedot.

Tiedot, joita keräämme, kun käytät palveluamme

Tiedot evästeistä ja vastaavista teknologioista. Keräämme tietoja evästeiden, pikselitunnisteiden tai vastaavien tekniikoiden avulla. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sisältävät merkkijonon aakkosnumeerisia merkkejä. Saatamme käyttää sekä istuntoevästeitä että pysyviä evästeitä. Istuntoeväste katoaa, kun suljet selaimesi. Pysyvä eväste säilyy, kun suljet selaimesi, ja selaimesi voi käyttää sitä myöhemmillä palveluillamme käynneillä. Tarkista verkkoselaimesi "Ohje"-tiedosto oppiaksesi oikean tavan muokata evästeasetuksiasi. Huomaa, että jos poistat tai päätät olla hyväksymättä evästeitä Palvelusta, et ehkä pysty käyttämään Palvelun ominaisuuksia täysimääräisesti.

Laitteen informaatio. Saamme tietoja laitteista ja ohjelmistoista, joita käytät Palveluihimme pääsyyn, mukaan lukien IP-osoitteesi, verkkoselaimen tyyppi, käyttöjärjestelmäversio, puhelinoperaattori ja valmistaja, laitetunnisteet ja mobiilimainonnan tunnisteet.

Tietoja käytöstä. Auttaaksemme meitä ymmärtämään, kuinka käytät Palveluamme ja auttaaksemme meitä parantamaan niitä, saamme automaattisesti tietoja vuorovaikutuksestasi Palvelumme kanssa, kuten katsomasi sivut tai muu sisältö, tekemäsi tallenteet sekä vierailujesi päivämäärät ja kellonajat. .

Kuinka käytämme keräämiämme tietoja

Käytämme keräämiämme tietoja:

  • Käyttääksemme, ylläpitääksemme, parantaaksemme ja tarjotaksemme Palvelun ominaisuuksia, mukaan lukien tekniikkaamme käyttävien taustalla olevien algoritmien tai mallien kouluttaminen ja parantaminen;
  • Ymmärtää ja analysoida, kuinka käytät Palveluamme ja kehittää uusia tuotteita, palveluita, ominaisuuksia ja toimintoja;
  • Kommunikoimaan kanssasi, tarjoamaan sinulle päivityksiä ja muita Palveluumme liittyviä tietoja, antamaan pyytämiäsi tietoja, vastaamaan kommentteihin ja kysymyksiin ja antamaan muuten käyttäjätukea;
  • Markkinointi- ja mainontatarkoituksiin, kuten sellaisten myynninedistämis- ja mainosmateriaalien kehittämiseen ja tarjoamiseen, jotka voivat olla merkityksellisiä, arvokkaita tai muuten kiinnostavia sinua;
  • Etsiä ja ehkäistä petoksia ja vastata mahdollisiin luottamus- ja turvallisuusongelmiin;
  • Vaatimustenmukaisuustarkoituksiin, mukaan lukien laillisten oikeutemme tai sopimuksiemme täytäntöönpano, joita voimme tehdä kanssasi, tai sovellettavien lakien ja määräysten edellyttämällä tavalla tai minkä tahansa oikeusprosessin tai valtion viraston pyynnöstä; ja
  • Muihin tarkoituksiin, joita varten annamme erillisen ilmoituksen tietoja kerättäessä.

Kuinka jaamme keräämiämme tietoja

Saatamme jakaa sinulta tai laitteistasi saamiamme tietoja alla kuvatulla tavalla.

Myyjät ja palveluntarjoajat. Voimme jakaa kaikki saamamme tiedot toimittajien ja palveluntarjoajien kanssa, joita säilytetään Palvelumme tarjoamisen yhteydessä.

Lain ja vastaavien ilmoitusten edellyttämällä tavalla. Saatamme käyttää, säilyttää ja paljastaa tietojasi, jos uskomme, että se on välttämätöntä tai asianmukaista: (a) noudattaa lainvalvontapyyntöjä ja oikeusprosessia, kuten oikeuden määräystä tai haastetta; (b) vastata pyyntöihisi; tai (c) suojella sinun, meidän tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta.

Sulautuminen, myynti tai muut omaisuuden siirrot. Voimme siirtää tietosi palveluntarjoajille, neuvonantajille, mahdollisille kauppakumppaneille tai muille kolmansille osapuolille sellaisen yrityskaupan vastikkeen, neuvottelun tai toteuttamisen yhteydessä, jossa olemme hankkineet toisen yrityksen tai sulautuneet siihen tai myymme, likvidoimme, tai siirtää koko omaisuutemme tai osan niistä. Tietojesi käyttöä näiden tapahtumien jälkeen säätelevät tämän tietosuojakäytännön määräykset, jotka olivat voimassa soveltuvien tietojen keräämishetkellä.

Suostumus. Saatamme myös luovuttaa tietojasi luvallasi.

Kolmannet osapuolet

Palvelu voi sallia sinun pyynnöstäsi viedä tietoja kolmannen osapuolen palveluihin. Emme ole vastuussa näiden kolmansien osapuolten toiminnasta. Huomaa, että tämä tietosuojakäytäntö ei koske toimintaasi näissä kolmannen osapuolen palveluissa tai tietoja, joita luovutat näille kolmansille osapuolille. Kehotamme sinua lukemaan heidän tietosuojakäytäntönsä ennen kuin annat heille mitään tietoja.

turvallisuus

Pyrimme kohtuullisin keinoin suojaamaan tietosi käyttämällä suojatoimia, jotka on suunniteltu parantamaan ylläpitämiemme tietojen turvallisuutta. Koska mikään sähköinen tiedonsiirto tai tallennus ei kuitenkaan voi olla täysin turvallista, emme voi taata tietojesi turvallisuutta tai yksityisyyttä.

Lapset

Emme tietoisesti kerää, ylläpidä tai käytä henkilötietoja alle 13-vuotiailta lapsilta, eikä mikään osa Palvelumme ole suunnattu lapsille. Jos saat tietää, että lapsi on antanut meille henkilötietoja tämän tietosuojakäytännön vastaisesti, voit ilmoittaa meille osoitteessa [sähköposti suojattu]

Kansainväliset tiedonsiirrot

Palvelumme sijaitsee Yhdysvalloissa. Jos päätät käyttää palveluamme Euroopan unionista tai muilta maailman alueilta, joiden tietojen keräämistä ja käyttöä koskevat lait voivat poiketa Yhdysvaltain lainsäädännöstä, huomaa, että siirrät henkilötietojasi näiden alueiden ulkopuolelle Yhdysvaltoihin varastointi ja käsittely. Saatamme myös siirtää tietojasi Yhdysvalloista muille maille tai alueille tietojen tallennuksen ja käsittelyn, pyyntöjesi täyttämisen ja Palvelun käytön yhteydessä. Antamalla mitä tahansa tietoja, mukaan lukien henkilötiedot, Palvelussa tai siihen, hyväksyt tällaisen siirron, tallennuksen ja käsittelyn.

Tietosuojakäytännön muutokset

Julkaisemme tietosuojakäytäntöön tehdyt muutokset tällä sivulla, ja tarkistettu versio tulee voimaan, kun se julkaistaan. Jos muutamme olennaisesti tapoja, joilla käytämme tai jaamme sinulta aiemmin Palvelun kautta kerättyjä henkilötietoja, ilmoitamme sinulle Palvelun kautta, sähköpostitse tai muulla viestinnällä.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai huolenaiheita tietosuojakäytännöstämme, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu] tai kirjoita meille osoitteeseen

Dastomize.com – Valmistaja Dasble Technologies Inc.

3 Coleman Street, #03-24 Peninsula Shopping Complex, Singapore 179804